Galur ngawat-ngawati PA-1500.1

informasi produk:

Anchoring ngawat-ngawati PA-1500.1 punika atur-nyetel, dirancang kanggo jangkar garis LV-ABC karo utusan Neutral terisolasi. Uga produk punika cocok kanggo garis LV-ABC karo utusan Neutral gundhul, wedges bisa ditutupi karo Carborundum kanggo nambah kopling.

Ngawat-ngawati kasusun saka die casted aluminium awak alloy lan poto-ngatur wedges plastik kang ngawat-ngawati utusan Neutral. Clamp awak digawe saka tahan karat mati casted aluminium alloy, tanggungan saka stainless steel, wedges cuaca lan UV tahan plastik dikiataken. The tanggungan stainless steel ngidini panginstalan saka Clamps ing krenjang a. LV ABC tension Clamps lan kelompok LV ABCkasedhiya salah siji dhewe utawa bebarengan minangka patemon.

 

Bahan: Corrosion tahan die aluminium casted alloy, tanggungan stainless steel, fiberglass dikiataken plastik.

Analog: DR-1600, РА 54-1500С, PA-1500 * 20

Koleksi MBL, kN ukuran Kabel, mm Bobot, kg line ABC
PA-1500.1 15 11 - 14 0,382

 


Detail produk

Tags Product





  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    :

    Tampilan Online Chat!