ADSS Kabel Tension Clamp, PA-3000

informasi produk:

Anchor ngawat-ngawati PA-3000 punika atur-nyetel, dirancang kanggo tension ADSS kabel serat optik ing garis telekomunikasi nduwur sirah.

Tension ADSS ngawat-ngawati kasusun saka wedges plastik poto-ngatur, kang ngawat-ngawati kabel optik tanpa bakal ngrusak. sawetara saka sudhut kapasitas gripping diarsipaké dening macem-macem jinis wedges ADSS anchor ngawat-ngawati.

The tanggungan stainless steel ngidini panginstalan saka Clamps ing kelompok Pole utawa pancingan ing wilayah pantai.

ADSS tension ngawat-ngawati PA-3000 kasedhiya salah siji dhewe utawa bebarengan minangka patemon karo ADSS FO kelompok kabel lan band stainless steel.

Bahan: tanggungan stainless steel, fiberglass dikiataken, UV plastic.Analogs tahan: ACADSS8, ACADSS10, ACADSS12, ACADSS14, ACADSS16, ACADSS18, PA 69 200

 

specification Technical:

 

kode produk

 ukuran Kabel, mm

tanggungan

dawa, mm

 MBL, kN

 Bobot, kg

 PA-3000

8 - 12

350

5

0,380

PA-3001

13 - 16

350

5

0,380

 PA-3002

16 - 20

350

5

0,380


Detail produk

Tags Product

 

 








  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    :

    Tampilan Online Chat!