Suspension Clamp D8

informasi produk:

ADSS penundaan ngawat-ngawati D8 dirancang kanggo kabel penundaan babak serat ADSS optik utawa nyelehake kabel kabel in construction FTTX. ADSS penundaan ngawat-ngawati D8 punika dielektrik lan Applied ruangan ing rute karo ngarepke <20, lan kedaden singkat nganti 100 mm.

Dielektrik ADSS penundaan ngawat-ngawati gampang banget kanggo instalasi, lan ora mbutuhake piranti tambahan. Jinis iki ADSS penundaan ngawat-ngawati us handily diatur daur ulang plastik ngidini instalasi prasaja ing salib-lengen utawa kelompok penundaan lan pancingan FTTH, uga.

Suspension ngawat-ngawati D8 wis lengen klambi neoprene kanggo dhiameter kabel 8-12 mm lan 12-16 mm, kang isine paling kisaran populer saka kabel ADSS nduwur sirah. kantong ing nyedhiyani ketaatan banget karo kabel lan asuransi fiksasi dipercaya lan dadi.

 

specification Technical:

 

kode produk

ukuran Kabel, mm

MBL, kN

Bobot, kg

D8

8-12

1,5

0,12

D12

13-16

1,5

0,12

 

Bahan: UV Stamping tahan, PVC.

Analog: DS8-12, DS8, DS8 / 12

ADSS penundaan ngawat-ngawati lan aksesoris kabel FTTH kasedhiya salah siji dhewe utawa bebarengan minangka patemon. ADSS plastik Clamps penundaan Jera kang wis diuji lan diverifikasi supaya gawe marem syarat kita pelanggan.

We fokus ing kualitas lan lengkap sawetara ADSS Clamps kabel, kang kalebu: ADSS tension ngawat-ngawati, salib-tangan, tension lan penundaan kelompok, kothak mandap, fiber optic splice nutup, lan aksesoris kabel fiber optic liyane.

Welcome hubungi kita


Detail produk

Tags Product








  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    :

    Tampilan Online Chat!