Suspension Clamp ES-1500

informasi produk:

ngawat-ngawati iki dirancang kanggo masang garis LV-ABC karo utusan Neutral terisolasi kanggo menara cagak utawa tembok, kanggo ngarepke nganti 30 ° menyang Pole lan nganti 50 ° adoh saka Pole. link dipindhahaké ngidini gerakan universal awak ngawat-ngawati. ES-1500 for utomo ABC uga sub-utomo.

ngawat-ngawati penundaan iki format siji Piece, bantuan linesmen gantung utusan Neutral ing posisi mbukak. ES-1500 ngidini instalasi cepet kanthi ngunci clip genggeman luwes senadyan ukuran kabel beda.

ES-1500 wis diwenehake karo aluminium krenjang, sing ngijini panginstalan gampang karo LV ABC pancingan, pigtails, bolts lan tali stainless steel saka 20 × 0,7 mm. Suspension Déwan ES-1500 cumawis salah siji dhewe. instalasi Toolfree menehi iku universality.

Bahan: karat tahan aluminium part, resistance bahan mechanical lan usum dhuwur Stamping.

Analog: PS 1500 + LM25-95

 

Koleksiukuran Kabel, mm2MBL, kNBobot. kgMaterialline ABC
ES-1500 (PL)10 - 9590,180plastik

Detail produk

Tags Product






  • Previous:
  • Next:

  • Kirimi pesen kanggo kita:

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Tree

    Related Produk

    :

    PANALITEN SAIKI
    • * Captcha: Pilih Tree

    WhatsApp Online Chat !