LV ABC Kabel Suspension Clamp, ES-1500

informasi produk:

LV ABC Kabel Suspension Clamp ES-1500 dirancang kanggo masang garis LV-ABC karo utusan Neutral terisolasi kanggo menara cagak utawa tembok, kanggo ngarepke nganti 30 ° menyang Pole lan nganti 50 ° adoh saka Pole.

 

Fitur tombol:

1. link Dipindhahaké ngidini gerakan universal awak ngawat-ngawati. ES-1500 for utomo ABC uga sub-utomo.

2. format One Piece, bantuan linesmen gantung utusan Neutral ing posisi mbukak.

3. ES-1500 ngidini instalasi cepet kanthi ngunci clip genggeman luwes senadyan ukuran kabel beda.

4. ES-1500 wis diwenehake karo aluminium penundaan krenjang ES-1500 , sing ngijini panginstalan gampang karo LV ABC pancingan, pigtails, bolts lan tali stainless steel saka 20 × 0,7 mm.

Suspension Déwan ES-1500 cumawis salah siji dhewe.

5. instalasi Toolfree menehi iku universality.

5. Bahan: karat aluminium tahan part, resistance bahan mechanical lan usum dhuwur Stamping.

Analog: PS 1500 + LM25-95

 

specification Technical:

 

kode produk ukuran Kabel, mm2 MBL, kN Bobot. kg
ES-1500 (PL) 10 - 95 9 0,180

Detail produk

Tags Product






  • Previous:
  • Next:

  • Related Produk

    :

    Tampilan Online Chat!