Jera успешно присуствуваше на PT / Експо Кина 2017 во Пекинг, Кина.

Операција 图片 20171018162228

IMG_7598 

Jera има успешно ttended на PT / КИНА ЕКСПО 2017 година што се случи 27-30 септември 2017 година во Пекинг, Кина.

Ви благодариме на сите за посетата на нашиот штанд,

Jera има успешно ttended на PT / КИНА ЕКСПО 2017 година што се случи 27-30 септември 2017 година во Пекинг, Кина. Ви благодариме на сите за посетата на нашиот штанд,

Локација на изложбен центар: Националната конвенција центар во Пекинг. Бут: Сала E5, кабина 5618. Веб-сајт на изложба.

Предмет на изложбата беше запознаен со нашите произведени производи и ние ги презентираа

FTTH оптички влакна кабелски прибор за изградба на телекомуникациска мрежа и интернет.

Како нас:

  • куќишта со оптички влакна сплетка (FOSC)
  • оптички влакна престанок кутии (FODB)
  • FTTH пад жица стеги и приклучоци
  • Настапувано линија на производи и прибор,
  • Од нерѓосувачки челик бенд за столбови и додатоци.

Бевме среќни на нови клиенти од Кина, Јужна Азија, Јужна Америка и Европа. Многу благодарам за доаѓање. Надеваме дека можеме да изгради долгорочни односи со нудење на сигурни квалитет на нашите партнери.

Ако вие ќе имате било какви прашања - не двоумете се да не контактирате.

 

 

 

 


Време на мислењето: Oct-18-2017

:

WhatsApp Онлајн Chat!