Вирус менгеме PA-3000-Ние Jera го лансираше нов производ

Ние Jera завршиле со нов производ се користи за тензија на надземни оптички кабел, наречен PA-3000.

Закотвување менгеме PA-3000 е само-прилагодување, со цел да тензија ADSS оптички кабел на надземни телекомуникациски линии.

Стегач тензија ADSS се состои од само-прилагодување пластични клинови, кои Стегач за оптички кабли без оштетување. Широк спектар на капацитетите на дршката се архивирани на различни видови на клинови ADSS сидро менгеме.

кауција од нерѓосувачки челик овозможува инсталации на стеги на столб загради или куки на поморските области.

ADSS тензии менгеме PA-3000 достапни одделно или заедно како собранието со ADSS кабел FO загради и нерѓосувачки челик бенд.

сидро clmap PA-3000 (5)


Време на мислењето: Nov-25-2017

:

WhatsApp Онлајн Chat!