Кабел конектори и навртки

напон кабелски приклучоци на ниско ниво (другите се нарекува кабел ракав) беа развиени за дистрибуција на електрична енергија на далноводи од 1 kV. Jera линија ги проучувал огромен спектар на ниско напонски конектори, со различни собранија и метод на работа. Имаме воспоставено најпогодни кабел шавови додатоци заради престанок и поврзување на далноводите

Ги имаме следниве опсег на кабелски конектори и прибор:

* Смолкнување главата Болт конектори
* Пред-изолирани ракави
Сите кабелски приклучоци се погодни за алуминиумски и бакарни проводници, на различни големини и со различни структури како жици заглавувам диригент, цврсти, круг.

кабелски стопи нисконапонски се користат за кабел проводници на електрични линии од 1 kV. Jera го истражува широк опсег на кабелски папучи, на многу објекти и принципи на работа и се развива најпогодни заради престанок и поврзување на далекуводот.

Ги имаме следниве видови на кабелската стопа:

* Смолкнување главата Болт кабелски стопи
* Пред-изолирани навртки
кабел папучи се погодни за алуминиумски и бакарни проводници, на различни големини и со различни структури на жици како диригент заглавувам диригент, цврсти и круг.

Најчестите големини за смолкнување главата Болт кабелски папучи се 10 до 240 mm2, за пред-изолиран кабел папучи се 10 до 95 mm2. Овие карактеристики овозможуваат нас да ви понуди најмногу Завршено палета на производи за широк спектар или кабли.

Ние произведуваме смолкнување кабел главата дршките од висока јачина, отпорни на корозија алуминиум материјали.

12Следна> >> Страна 1/2

:

WhatsApp Онлајн Chat!