заземјување опрема

Заземјување опрема е развиена за да се спречи низок напон кабел од краток спој во електричната дистрибуција

Оваа опрема помага да се направи сите нисконапонски изолирани надземни линија да биде сигурна и безбедна.

заземјување опрема Jera "за LV-ABC вклучува:

* Заземјување адаптер
* Изолиран заземјување држач
* пренапони пренапон
Сите конектори во согласност со стандардите NFC 33020, 50483 CENELEC 4 класа 1.

Може да се снабдува со изолирани пирсинг конектор (IPC)

Сите опрема положено напон издржат под вода тестови бања, операција искуство со температури кои се движат од -60 ° C до + 60 ° C, тест, тест возење на велосипед температура, тест отпорност на корозија и др материјали за изолација се направени од временските услови и УВ отпорни полимер.

:

WhatsApp Онлајн Chat!