сидро окови

Сидро окови е во форма на U метал обезбедени со clevis (навој) игла или завртки низ отворот

тип игла апликација зависи од областа на употреба, може да се заврши како завртка игла или завртки игла.

Завртки игла сидро окови може да се користи во земјоделството, индустријата и морски апликации.

форма на завртката игла овозможува најлесен Собранието, а Болт игла овозможува отклучување кога е потребно потрајни периодот на користење на окови.

:

WhatsApp Онлајн Chat!