Pistol вирус стеги

Висока суспензија менгеме напон се развиени за поддршка на диригент и изолатори во надземни далекуводи. За да се поврзете го кабелот за напојување на изолатор.

Овој далновод хардвер се користи со AAAC, ACSS, ACSR, голи и покриени видови на пренос на проводници.

Придружните стеги не само за висок напон електрични водови, но, исто така, се користат со кабли со оптички влакна (OPGW - оптички земјата жици) и ADSS (сите диелектрични самохрани), вклучуваат настапувано прачки. Оваа информација е прикажана во оптички влакна дистрибуција област на нашиот веб сајт.

прстиња суспензија заштита на кабелот кога инсталацијата товари, контрола на движењето на позицијата на проводник од ветер со осцилација, вибрации и намалување на електрични стрес. Ослободување на одредено оптоварување е контролирана од страна на аксијална зафат, што може прецизно да се прилагоди за да издржат бара сила на висок напон електрични антена кабел.

Собранието на суспензијата на висок напон може да биде понуден со око сокет, пол фитинг, u-clevis, сокет clevis во согласност со барањата на клиентите.

менгеме суспензија користи таму каде што може да се случи големиот динамички оптоварувања. Проблеми докажале дизајн и висока јачина елементи се намали ризикот од оштетување на надземни далноводот.

прстиња суспензија висок напон се направени од

* Топло поцинкувани умре излиени железо
* висока јачина отпорни на корозија легури на алуминиум
Спотот е направен од алуминиум или нодуларен лив.

Хардвер - топло поцинкувани челични

додатоци суспензија висок напон помина отпорност на корозија, температура велосипедизам и стареењето тестови.

:

WhatsApp Онлајн Chat!