Полимер изолатор делови

Jera го истражува широк спектар на опрема за полимер и композитни изолатори, што се користи за среден напон и високонапонски надземни водови. За сите додатоци за далекувод со Опфатени Диригент систем МВ (10-36KV) или AAAC, ACSR, ACSS кабелски системи со напон 10-35kV, една од повеќето критични одлуки вклучува во изборот на соодветна низа хардвер за да одговараат на барањата на оптоварување тензија, димензии и времето на траење под електрични стареење.
Полимерни композитни изолатор крајот фитинг и други видови на изолатор фитинг се направени од високо квалитетни материјали, со соодветна топла натопи галванизацијата и димензии за да се исполнат жица спектар на барања при изградба на линија со AAAC, ACSR, ACSS кабелски системи со напон 10-35kV, која го елиминира ризикот од неуспех на електричен далновод од движењето на ветерот, вибрации.
Типични Полимер изолатор фитинзи систем се применува со користење на око сместување, Socket сместување, топка сместување, Clevis сместување, Род сместување, Y-clevis, U-завртката. Сите Собранието на врската фитинг донесе температура велосипедизам и стареењето тестови, тест отпорност на корозија, тест тензија. Jera линија гаранција дека нашиот крај полимер игла изолатор фитинг исполнат меѓународните технички барања.
асортиман на производи на високо-напонски приклучоци и далноводот додатоци Jera е постојано се проширува. Ние се фокусира на комплетни решенија за нашите клиенти.

:

Прашање Сега
  • * CAPTCHA: Ве молиме изберете Куп