U-завртки

U-Болт е развиена како дел од пол линија хардвер.

Овој далновод хардвер е deadend хардвер, може да се користи со суспензија прстиња, топката око, да се поврзе една плоча, У-clevis, clevis око во инсталирање (OPGW - оптички земјата жици) и ADSS (сите диелектрични самохрани), AAAC, ACSS, ACSR, голи и покриени видови на пренос на проводници.

Исто така, У Завртки се користат како јажиња клип со излиени дел, со цел да се фиксира на проводник или јаже во неа, со затегнување на ореви.

Тие тип на инсталација често вклучува предизолирани човек костец. Оваа информација е прикажана Спирален линија фитинзи областа на нашиот веб сајт.

Оние додатоци донесе температура велосипедизам и стареењето тестови, тест отпорност на корозија, тест тензии во собранието со соодветен пол линија хардвер

Висока елементи сила се намали ризикот од кабел лизгање или други оштетувања во текот на работата периодот на надземни далноводот. Да си дозволи да се изгради доверба и проблеми докажале монтажа структура на висок напон кабел во надземни далекуводи.

:

WhatsApp Онлајн Chat!