универзална заедничка

Универзална заедничка е ланец дел од пол линија хардвер.

Се користи со завртки и У-болт, водат една плоча, топката око, око сокет кога OPGW, ADSS, AAAC, ACSS, се инсталира ACSR пренос проводници.

Сите собранието на пол хардвер донесе температура велосипедизам и стареењето тестови, тест отпорност на корозија, тест тензии

:

WhatsApp Онлајн Chat!