Суспензија стеги за слика-8 кабли

Суспензија или поддршка клешта за слика-8 кабел може да биде инсталиран на краток спојува со среден столбови.

По додатоци суспензија оптички влакна се направени од УВ отпорни на пластични, поцинкувани челични плочи и хардвер. Ова им овозможува многу лесно во поставување на оптички кабел и во прилог на пол (бетон, дрво, метал) со суспензија кука или лента од нерѓосувачки челик.

Гласник на оптички влакна фигура-8 кабел е направен од различни материјали: челик, FRP, кевлар, AAC. Големини на оптички кабли гласници може да биде исто така различни. Сепак, и покрај ова, на уникатен дизајн на оптички влакна кабел суспензија менгеме овозможи користење единствен модел наместо варијанти. Ова се постигне од страна на две жлебот outers на пластични делови додаток, ова се обезбеди употреба со кука или од нерѓосувачки челик бенд за време на инсталацијата пол.

Оптички кабел пат може да биде директно или вртење, со агли до 25.

На метална плоча на клешта овозможува инсталација на менгеме на пол со помош на нерѓосувачки челик бенд и плитка кука или голема заграда. Држачи, куки и мускулест се достапни одделно или заедно како собранието со суспензија стегач.

Сите собранија помина тестовите за издржливост, работење искуство со температури од - 60 ° C до +60 ° C, тест, тест возење на велосипед температура, стареењето тест, тест отпорност на корозија и др

:

Прашање Сега
  • * CAPTCHA: Ве молиме изберете дрво