куќишта со оптички влакна сплетка

Фибер оптички сплетка куќишта (FOSC) беа развиени за користење на централно јамка и последната милја кабел правци во текот на изградбата на оптички влакна мрежа. Корисно да се заеднички јадра влакна со фузија splicer и топлина се смалуваат челични цевки. Најчесто се применува горе, на столбови или во канализација, цевки и индустриски колектори.
FOSC обезбедува повеќе сигурна заштита и долг период на користење живот во споредба со оптички влакна престанок кутии за кабел централната хранење циклус, за да ја поврзете со помали кабли капацитет во FTTx технологија на интернет изградба. Ова имплементирани од страна на заштита на топлина се смалуваат зглобовите и воздухот.
Нашите FOSC се направени од временските услови и УВ отпорни на пластичен материјал прво одделение.
Затворачи за спојување на оптички влакна инсталирани од страна на завртки или една или две од нерѓосувачки челик бендови со соодветен вид на бравата. Сите поврзани со производи, како и алатки, што може да се најде во нашата палета на производи.
FOSC исполнуваат ги исполнуваат критериумите на клучните регионални стандарди RoHS, CE.

12Следна> >> Страна 1/2

:

WhatsApp Онлајн Chat!