Оптички приклучок дистрибуција

Оптички дистрибуција сокет (точка), исто така, повика на крајниот корисник се откажува од кутијата е даден во ѕиден штекер. Оптички точки дистрибуција се дизајнирани за FTTH решенија и пасивни оптички мрежи. Да се биде корисна апликација FTTH, влакна оптички приклучок се користи за да се прекине со оптички влакна кабли, далноводи жици, плитка жици, со адаптери во согласност со барањата на клиентите.
FTTH оптички приклучок има две или четири пристаништа, кој предвидува поставување на една или две оптички влакна адаптери, изграден на редовна SC стапало.
Оптички влакна престанок кутии Jera е да обезбеди механичка заштита, флексибилен за управување пат влакна и контрола, лесна инсталација, бидејќи на функции, спроведен во дизајнот на сите FTTH оптички влакна престанок кутии.
Jera нуди сите FTTH оптички faceplates, со потребни додатоци FTTH: Fiber Optic плитка, оптички влакна печ кабел, оптички адаптер, за заштита ракав, влакна престанок оптички Сандаче, Fiber Optic сплетка затворање, Капка жица прстиња, долу доведе прстиња, пол заграда , пол ленти, закотвување и суспензија прстиња, кабловска складирање гасена, итн Ние нудиме најпознатите заврши пасивни оптички дел на FTTH апликации.
Сите додатоци на FTTH помина тестот операцијата искуство со температури кои се движат од -60 ° C до + 60 ° C стареење тест, тест отпорност на корозија, IP тест итн
Добредојдовте да контактирате со нас да имаат повеќе детали.

:

WhatsApp Онлајн Chat!