Ќорсокак костец човек

Jera произведе предизолирани човек фитинзи за голи и изолирани надземни кабли проводници.
Најчестиот вид на спирален линија фитинг други повика настапувано линија на производи е: ќорсокак човек костец. Гај зафат мртви завршува користи на кули или дрвени столбови во изградба на дистрибутивната мрежа. Ќорсокак човек костец се направени од истиот материјал како диригент кои тие се применуваат, алуминиум, бакар, галванизиран челик
Генерално ќорсокак човек костец може да се користи за дистрибуција на електрична енергија или во надземни телекомуникациски мрежи се фиксира ADSS и OPGW оптички кабли за столбови и кули.
Костец се наменети за да се зацврсти надземни проводници или обезбедување човек влакно на пол. Уникатен, едно парче дизајн без завртки или висок стрес држи уреди гарантира лесна инсталација со долг период на животот на настапувано Спирален прицврстување монтажа.
Jera е способен да се развие ќорсокак костец човек жица во зависност од вашите кабел спецификација.
Сите наши жица формирана мртви краеви биле тестирани во соработка со електрична енергија и телекомуникации, со цел да ги задоволи локалните потреби на нашите клиенти. Исто така, Jera има полн спектар на објекти за тестирање за да продолжите на тестови на спирален жици.

Секој ден ние сме подобри нашата галантерија е да се постигне со новите предизвици на глобалната електрична и мрежа на пазарот дистрибуција.
Ние се фокусира на квалитетот и за извршените решенија за нашите клиенти.
Добредојдовте да не контактирате

:

WhatsApp Онлајн Chat!