ACCC, ACSR човек костец

Алуминиум deadends користи на столбови или метални столбови во изградба на преносната мрежа во дистрибуција на електрична енергија врз основа на ACCC и ACSR спроводници.
Алуминиумски рачки се направени од висока јачина жица отпорен на корозија од легура на алуминиум, покриени со песок слој и лепило, може да се користи во било која средина. Спирален алуминиумски рачки се дизајнирани да се одржи целосна номинална јачина на алуминиум (ACC), или од алуминиумски легури (ACCC), или алуминиум покриен челик (ACSR) проводници.
Обично е инсталиран на диригент, не бара никакви алатки.

Jera настапувано производна линија е способен да се прилагоди на жица формирана мртви краеви, во согласност со кабел за податоци на состојба на клиентите.

Сите наши ADSS ќорсокак костец и формираше додатоци жица биле тестирани во соработка со комуналните претпријатија за електрична енергија и телекомуникации, со цел да ги задоволи барањата на нашите клиенти.
Jera има полн спектар на опрема за тестирање за да продолжите на тест тип на heliformed мртви краеви од настапувано линија спектар производи.
Ние се фокусира на квалитет и комплетен спектар на челик формирана костец, која вклучува: оптички кабел ќорсокак човек костец, суспензија костец, од страна на односи, двојни врски, изолатор врвот врски, оклоп прачки, со полно тензија сплетени, излиени thimbles, пол фитинзи (сидро окови, топката око), контрола на движењето амортизерите итн
Секој ден сме подобрување на нашите производи за да се постигне со новите предизвици на глобалната мрежа дистрибуција на електрична и пазар.
Добредојдовте да не контактирате

:

WhatsApp Онлајн Chat!