ADSS кабел човек костец

ADSS ќорсокак зафат се користи на столбови или метални столбови во изградба на дистрибутивната мрежа во телекомуникации со ADSS оптички кабли.
ADSS кабел deadend костец се направени од галванизиран челик, покриени со посебни песок слој и лепило.
Обично е инсталиран на пластични јакна надземни ADSS оптички кабли, не бара никакви алатки. Голи, рамни, слика 8 кабли се забранети да се користат со овој тип на предизолирани спирален монтирање.

Jera настапувано производна линија е способен да се прилагоди на жица формирана мртви краеви, во согласност со кабел за податоци на состојба на клиентите. Кога силата тензијата е висока, тоа треба да се применуваат спирален ADSS зафат со заштитник сплетка со цел да се заштити влакно јадрото од оштетување за време на затегнување. Спротивно на тоа, може да се примени ADSS настапувано жица зафат без заштитник, кога напнатоста е под 9 KN, напрсток со или без него.

Сите наши ADSS ќорсокак костец и формираше додатоци жица биле тестирани во соработка со комуналните претпријатија за електрична енергија и телекомуникации, со цел да ги задоволи барањата на нашите клиенти.
Jera има полн спектар на опрема за тестирање за да продолжите на тест тип на heliformed мртви краеви од спирален линија спектар производи.
Ние се фокусира на квалитет и комплетен спектар на челик формирана костец, која вклучува: ќорсокак човек костец, суспензија костец, од страна на односи, двојни врски, изолатор врвот врски, оклоп прачки, со полно тензија сплетени, излиени thimbles, пол фитинзи (сидро окови , топката око), контрола на амортизерите движење итн
Секој ден сме подобрување на нашите производи за да се постигне со новите предизвици на глобалната мрежа дистрибуција на електрична и пазар.
Добредојдовте да не контактирате

:

WhatsApp Онлајн Chat!