Изолатор настапувано врски

Jera производство изолатор настапувано врски за голи и изолирани надземни проводници, кои треба да бидат обезбедени за да се изолатори од различни видови: полимерни изолатори, порцелански изолатор макара, керамика spool изолатор, верува изолатор, пеперутка изолатор, пост-тип изолатори итн
настапувано врски за дистрибуција на изолатор се врзување на проводници со вратот или главата на изолатор, од врвот или на страна дел
Гај фатил за изолатори се направени во согласност со применетата тип проводник: ACCC, ASCR, ABC изолирани. Видот на надземни проводници влијание на изолација карактеристики на спирален изолатор врски, а ваков вид.
Jera линија може да понуди полимер изолирани галванизиран спирален изолатор врски, алуминиум двојни врски, спирален врвот врски, спирален калем врски, спирален страна врски за да се обезбеди ACCC, ASCR, ABC проводници на изолатор, на кули или дрвени столбови во изградба на дистрибуција на електрична енергија и преносната мрежа.
Настапувано изолатор врски обично се направени од истиот материјал како диригент, кој тие се применуваат: алуминиум, карбон галванизиран челик. Кои обезбедуваат супериорен држење и електрични перформанси со твоите изолација карактеристики за применети секција.
Уникатен, едно парче дизајн без завртки или висок стрес држи уреди гарантира лесна инсталација со долг период на животот на предизолирани изолатор врски.
Jera е способен да се развие предизолирани костец жица во зависност од вашите кабел спецификација и растојанија помеѓу половите. Сите наши жица формирана фитинзи биле тестирани во соработка со електрична енергија компании, со цел да ги задоволи локалните потреби на нашите клиенти. Исто така, Jera има полн спектар на објекти за тестирање за да продолжите на тестови на спирален жици.

Секој ден ние сме подобри нашите предизолирани додатоци линија за да се постигне со новите предизвици на глобалниот пазар на електрична дистрибуција.
Ние се фокусира на квалитетот и за извршените решенија за нашите клиенти.
Добредојдовте да не контактирате

:

WhatsApp Онлајн Chat!