обложени врски

Обложени вратоврската е од видот на извршената двојна дистрибуција вратоврска или спирален двојни врски што беше развиена за да се обезбеди диригент на врвот или на страна на ритам на порцелански изолатор.
Пластични обложени страна врзуваат се користи за покриена воздушна комплет проводници во СН и ВН дистрибуција на електрична енергија мрежи.
Пластични покриени настапувано врски обично се применува во парови, и инсталиран во спротивно еден на друг. Може да се користи и како врвот и страна на меѓусебните врски изолатор.
Предизолирани изолатор врска е направен од висока јачина топла натопи галванизиран челик, целосно покриени со полимер, која го опкружува голи метал жица на вратоврска, и тоа се изолира. Кои обезбедуваат супериорен држење и електрични перформанси со твоите изолација карактеристики за применети секција.
Право големина на спирален страна вратоврската е лесно да се препознае со кодот на боја.
Жица формирана од страна на врски Jera обезбедуваат многу убеден заштита за кабел за време од најчестите видови на движење: вибрации, галоп да биде инсталиран на изолатор пост тип.
Уникатен, едно парче дизајн без завртки или висок стрес држи уреди гарантира лесна инсталација со долг период на животот на настапувано обложени изолатор врски.
Jera е способен да се развие предизолирани костец жица и има настапувано страна врски во зависност од вашите кабел спецификација, дијаметар и растојанија помеѓу половите изолатор вратот.
Ние се фокусира на квалитетот и за извршените решенија за нашите клиенти.
Добредојдовте да контактирате со нас!

:

WhatsApp Онлајн Chat!