несакани врски

Страна вратоврска е развиена за да се обезбеди диригент на страна на ритам на порцелански изолатор.
Жица страна врски формирана изолатор се направени од алуминиум покриен челик, алуминиум, галванизиран челик материјали. Материјал на Хели врски зависи од материјалот тип на проводник да се применува со, ACCC или ACSR. Страна врски галванизиран челик ретко се користат, во споредба со врски страна алуминиум.
Дополнително опремени со лента наивник. Кои обезбедуваат супериорен држење и електрични перформанси со твоите изолација карактеристики за применети секција.
Страна вратоврска се користи за голи антена комплет диригенти во СН и ВН пренос на електрична енергија мрежи. Тие се наменети за поголеми линија агли од топ врски ритам стил.
Жица формирана од страна на врски Jera обезбедуваат многу убеден заштита за кабел за време од најчестите видови на движење: вибрации, галоп да биде инсталиран на изолатор пост тип.
Уникатен, едно парче дизајн без завртки или висок стрес држи уреди гарантира лесна инсталација со долг период на животот на предизолирани изолатор врски.
Jera е способен да се развие предизолирани човек-костец и има настапувано страна врски во зависност од вашите кабел спецификација, дијаметар и растојанија помеѓу половите изолатор вратот.
Ние се фокусира на квалитетот и за извршените решенија за нашите клиенти.
Добредојдовте да контактирате со нас.

:

WhatsApp Онлајн Chat!