spool врски

Спирален spool вратоврска е развиена за да се обезбеди диригент на страна на ритам на spool изолатор.
Spool врски предизолирани изолатор се направени од алуминиум покриен челик, алуминиум, галванизиран челик материјали.
Секоја жица формирана макара врзуваат дополнително опремени со еластомерен врзуваат цевка, која дизајнирана за да се намали времетраењето неуспехот да се разголам кабел и макара изолатори. Кои обезбедуваат супериорен држење и електрични перформанси со твоите изолација карактеристики за применети секција.
Изолатор spool вратоврска се користи за голи антена комплет диригенти во СН и ВН пренос на електрична енергија мрежи. Тие се наменети за поголеми линија агли од топ врски ритам стил.
Спирален калем врзуваат Jera е да обезбеди сигурен заштита за кабел за време од најчестите видови на движење: вибрации, галоп да биде инсталиран на изолатор тип макара.
Jera е способен да се развие предизолирани мртви краеви и има настапувано spool врски во зависност од вашите кабел спецификација, дијаметар и растојанија помеѓу половите изолатор вратот.
Ние се фокусира на квалитетот и за извршените решенија за нашите клиенти.
Добредојдовте да не контактирате

:

WhatsApp Онлајн Chat!