Топ врски

Топ врски се дизајнирани да одговараат на главата, вратот на полимерни изолатори, порцелански изолатор, пост-тип изолатори да диригент применуваат, од горната страна на изолатор. Изолатор врвот вратоврска се користи за голи антена комплет диригенти во СН и ВН пренос на електрична енергија мрежи. Вратоврска врвот за полимер изолатор се направени од алуминиум покриени челик, алуминиум материјали. Материјал на heliformed врвот врски зависи од материјалот тип на проводник да се применува со, ACCC или ACSR. Предизолирани вратоврска врвот изолатор дополнително опремени со лента наивник да се намали на триење на проводник и изолатор.
Производи жица Jera е формирана изолатор врвот врски од следниве видови: од врвот вратоврска wraplock, врвот вратоврска близнак (двојно поддршка вратоврска). И двете вид на спирален врвот врски обезбеди подобрување на начинот на обезбедување на кабелски, во споредба со рака вратоврска над линија заштитник прачки
Уникатен, едно парче дизајн без завртки или висок стрес држи уреди гарантира лесна инсталација со долг период на животот на предизолирани изолатор врвот врски.
Jera е способен да се развие предизолирани тензија костец и има настапувано врвни врски во зависност од вашите кабел спецификација, дијаметар и растојанија помеѓу половите изолатор вратот.
Ние се фокусира на квалитетот и за извршените решенија за нашите клиенти.
Добредојдовте да контактирате со нас.

:

WhatsApp Онлајн Chat!