токи нерѓосувачки челик

Нерѓосувачки челик плоскости токи, други се нарекува нерѓосувачки челик клипови кои се користат во прицврстување решенија со бендот мускулест да се закачите на индустриска опрема, закотвување и склопови суспензија и други уреди на столбови со LV, HV ABC кабелски приклучоци, со оптички влакна кабелски прибор за изградба на пасивни оптички мрежи, морски и железнички транспорт, рударството, нафта и гас индустрии, одредување пее на далноводот.
Токи се изработени од нерѓосувачки челик од различни оценки: 202, 304, 316. Одделение 316 има чувствувате отпорност на корозија 'рѓа да се користи во морската сфера.
За еден или двојно завиткани токи нерѓосувачки челик има 2 главни вида:
- Едноставен тип, L-тип
- Засилени, Т-тип
Засилени тока може да гарантира екстра живот продолжен услуги; и ставањето под значително механички оптоварувања поради заби кои строго стегната бендот.
Токи нерѓосувачки челик се направени од различни големини зависи од големината на групата мускулест.
Jera 'токи нерѓосувачки челик се достапни во различни големини за да им помогне на вашиот мускулест потребите на обезбедувањето со тешки товари

:

WhatsApp Онлајн Chat!