ремени од нерѓосувачки челик

Од нерѓосувачки челик за околу рака, други се нарекува нерѓосувачки челик бенд како решение за прицврстување е дизајниран да се закачите на индустриска опрема, закотвување и склопови суспензија и други уреди за половите. Бендот е да се користи со електрична прицврстување решенија, со LV, HV ABC кабелски приклучоци, со оптички влакна кабелски прибор за изградба на пасивни оптички мрежи, морски и железнички транспорт, рударството, нафта и гас индустрии, одредување знаци на далноводот.

Ремени се изработени од нерѓосувачки челик од различни оценки: 201, 202, 304, 316, 409. S / s одделение 316 има чувствувате отпорност на корозија 'рѓа да се користи во морската сфера поради агресивни хемиски средина, температура, влажност и зрачење.

:

WhatsApp Онлајн Chat!