• Kjo është e gjitha në lidhje me kit zgjidhje

  Kjo është e gjitha në lidhje me kit zgjidhje

  Jera ka qenë marketingut në zgjidhjet, jo vetëm në produktet e vetme.

 • Gjerë objektet e prodhimit

  Gjerë objektet e prodhimit

  Jera ka larmishëm godinën e saj të prodhimit dhe studiuar teknologjitë e reja, që të ketë ofertë konkurruese me përparësi në shkallë.

 • Great inxhinieri ritmin e vendndodhjes

  Great inxhinieri ritmin e vendndodhjes

  Vendndodhja Jera në infrastrukturë të zhvilluar prodhimi ka përgjigje të shpejtë për të fituar R & D projekte, të kryer rregullimet.

 • shërbim të plotë

  shërbim të plotë

  Ne i respektojmë klientët tanë dhe të bëjmë punën tonë më të mirë në të.

 • Low moq

  Low moq

  Moq ynë për shfrytëzues të ri fillon nga disa mijëra dollarë

 • marrëdhënie afat-gjatë

  marrëdhënie afat-gjatë

  Ne preokupohemi për cilësinë tonë dhe reputacionin.

Jera Line Montimi Co, Ltd, është një fabrikë në rritje, e cila prodhon

- komponentet PON rrjetit optik Fiber

- shpërndarjes elektrike pajisje kabllore.

Për rrjetin fibër optike dhe aplikimet e telekomunikacionit ne prodhojmë: kabllo FTTH fibra optike. FTTH rënie clamps. Fiber optike clamps kabllor dhe kllapa. Fibër mbylljet me thurje optike. Fibër optike kuti e ndërprerjes. teli spiral mbërthen djalë.

Për aplikimet elektrike të shpërndarjes kabllor, ne prodhojmë clamps LP dhe lidhje për të ulët, të mesëm dhe kabllot e tensionit të lartë ABC, të cilat përdoren në sistemet elektrike të shpërndarjes me tension prej 0.4 KV deri në 35 KV.

LEXO MË SHUMË

Arritje të reja

Dëshironi të merrni citat, mostra falas, dhe ide të reja? Na kontaktoni tani , ne do të të lumtur për të dëgjuar nga ju.

WhatsApp Online Chat!