Galvanizim testi trashësi

9. galvanizim testi trashësi

Prej çeliku të prodhuar produkte janë galvanizuar për të siguruar rezistencë korrozioni. Matja e testit të trashësisë së galvanizimit përdorur për të siguruar cilësinë e mbrojtjes së zinkut. Në qoftë se ajo ka vlerë të duhur të jetë rezistente ndaj plakjes së mjedisit dhe jetës së shërbimit.
Jera Preforms testin në
• Linja ajrore pajisjeve të tensionit të lartë
• Polymer pajisje topin izolant
• kabllo të tensionit të ulët OHL clamps
• kllapa kabllo të tensionit të ulët lart
lidhëse ylli Insulation (IPC)
• kabllo FTTH clamps
kabllor kllapa • Fiber optike

Test është operuar plotësisht nga matës elektronik.
Metoda e jonë testi i bazuar në CENELEC, EN 50483-4: 2009, NFC 33-020, DL / T 1190 - 2012 për pajisje elektrike të shpërndarjes.
Ne përdorim kriteret e mëposhtme provë në testet tona të cilësisë rutinë, në mënyrë që klientët tanë mund të kenë produkte që përputhen kërkesat ndërkombëtare.
Laboratori i fabrikës tonë është i aftë për të vazhduar varg teli të lidhen me standardet e testeve të zakonshme.
Mirëpritur të na kontaktoni që të ketë më shumë detaje.


WhatsApp Online Chat!