UV dhe plakjes temperatura provë

! Fibër optike klimatike provë plakje

UV dhe temperatura provë plakje tjetër i quajtur Klima testin plakje për të siguruar cilësinë e materialeve, në përputhje me kushtet kritike klimatike e përdorimit. Test simulon gjendjen e motit të ndryshme, lagështia e lartë, UV-rrezatimit, temperaturë të lartë.

Preformed automatikisht, e cila për të shmangur gabimet e njeriut.

Test zakonisht ka të bëjë pothuajse të gjithë lart Gama e produkteve kabllor: lidhësit izoluar ylli , clamps spirancë. Fiber kabllo optike, fibra optike mbylljet ngjitur, fibra optike kuti të shpërndarjes, clamps fibër.

Procedura klimatike Testi plakjes përfshin futur produkt në dhomën me lagështi të kontrolluar, rrezatimit UV, temperaturës. Test preformed nga dhjetëra ciklet e rritje dhe në rënie kriteret e përmendura. Çdo cikël përfshin disa orë të kushteve klimatike agresive. Të gjitha të kontrolluara nga radiometër, termometër etj rrezatimi, temperatura, lagështia raporti dhe koha kanë vlera të ndryshme sipas standardeve EN 50483-4: 2009, NFC 33-020, DL / T 1190 - 2012 për pajisje elektrike të shpërndarjes, dhe IEC 61284 për overhead fibra kabllorë optike, dhe pajisje.

Kritike janë dëmet e produkteve, dhe shikimit të saj duke shënuar.

Metoda e jonë testi i bazuar në CENELEC, EN 50483-4: 2009, DL / T 1190-2012, NFC 33-020, dhe ne i përdorim keto kritere standardet e testimit në testet me cilësi rutinë dhe në prodhim, në mënyrë që klientët tanë mund të ketë produktet që konform standardeve të tilla.

laboratori jonë është e aftë për të vazhduar varg teli të lidhur me standardet e brendshme, testeve të zakonshme fabrikës.

Mirë se vini të na kontaktoni që të ketë më shumë detaje.


WhatsApp Online Chat!