Fiber workshop kabllo optike

Linja Jera posedojnë teknologjinë e prodhimit fibra optike kabllo. Ne bëjmë R & D dhe zhvillimin e produkteve që lidhen me prodhimin e me këtë teknologji.
Në fibër optike punëtorinë e prodhimit kabllor, ne prodhojmë:
- FTTH kabllo rënie
të tilla si kabllot rënie Flat FTTH dhe raundin kabllo FTTH rënie
Lëndët e para janë LSZH, PVC, PE, polimere TPU, çeliku i karbonit, FRP, dhe Fiber thelbi i standardeve të ITU-T G652D, G657A1, G657A2. Gjitha lëndëve të para duke inspektuar në përputhje me ISO 9001: 2015, dhe kërkesat e brendshme.
Posedojnë këtë teknologji, linja Jera është i aftë për të zhvilluar produkte të reja ose rregulloje varg aktuale produktit në mënyrë që të jenë më konkurruese, dhe në gjendje të ofrojmë klientëve tanë oferta arsyeshme me R & D.
Ne të përmirësuar objektet e prodhimit dhe të ketë politikën e kostos zgjidhje efikase të përpunimit dhe automatizimi.
Mirë se vini të bashkëpunojnë, qëllimi ynë është e angazhuar për të ndërtuar marrëdhënie të besueshme, afat-gjatë.

Fiber workshop kabllo optike


WhatsApp Online Chat!