Press formimin punëtori

Linja Jera posedojnë teknologjinë e shtypit formimit. Ne bëjmë R & D dhe zhvillimin e produkteve që lidhen me prodhimin e me këtë teknologji.
Në shtyp seminar formuar ne prodhimin e mëposhtme pjesët metalike për:
- tensionin fibër optike dhe pirg pezullim
- FTTH kabllor rënie pirg
- Stainless steel shtrëngoj
- Elektrike spirancë kabllor pirg
- Elektrike pirg pezullim kabllo
- Fiber box FTTH optike
- Fiber thurje optike mbylljen
- Fiber optike kabllor magazinimit slack kllapa
- Insulation piercing lidhës
- Të tjerët clips, thimbles, varëse rrobash
Lëndëve të para janë të çelikut të tilla si SUS çelik inox 201, SUS 304, çeliku të karbonit, alumini, bakri, tunxh etj Të gjitha materialet e papërpunuara janë inspektuar në përputhje me ISO 9001: 2015, dhe kërkesat tona të brendshme.
Posedojnë këtë teknologji, linja Jera është i aftë për të zhvilluar produkte të reja ose rregulloje varg aktuale produktit në mënyrë që të jenë më konkurruese, dhe në gjendje të ofrojmë klientëve tanë oferta arsyeshme me R & D.
Ne të përmirësuar objektet e prodhimit dhe të ketë politikën e kostos zgjidhje efikase të përpunimit dhe automatizimi.
Mirë se vini të bashkëpunojnë, qëllimi ynë është e angazhuar për të ndërtuar marrëdhënie të besueshme, afat-gjatë.

2. Shtypni formimin punëtori


WhatsApp Online Chat!