Fiber Optic Box Shpërndarjes 8 Bërthamat FODB-8A

Informacioni i produktit:

FTTH fibra optike kuti terminali FODB-8A u zhvillua për t'u përdorur në FTTH zgjidhjen e telekomunikacionit për të përfunduar ose shpërndarë kabllin ushqyes për litarët fibër optike, litarët patch, litarët duhan i dredhur sipas kapacitetit të kutisë përfundimit fibra. Për të lidhur përdoruesit Fundit Mile. FODB-8A mund të aplikohet në ndërtesa, closets FTTH, shtyllat, muret.

Key features:

1. Very unique design of splice tray and accessories allows this telecommunication termination box be appropriate for PLC splitters, SC fiber adapters, and 12 splice protection sleeves. All mentioned optical network accessories could be fixed inside the FTTH box.

2. Stainless steel ties of fiber box allow fixating feeder cable of different size, without slippage.

3. Plastic hangers of telecommunication box allow fixating the feeding fibers by nylon ties.

4. Fiber optic box has three transit inputs, which is not require to cut or terminate the optical cable before installation.

5. FTTH termination box, FODB-8A has 12 ports that provides the installation from one to ten fiber optic drop cords.

6. FTTH distribution boxes are made of ABS, PVC, which guarantee wet, dust, proof and outdoor or indoor usage.

7. Wall-mounted type of installation is done by 4 galvanized screws of 18*4 size.

8. HTTB has 2 mounts for stainless steel band usage.

9. Optical termination boxes contain the fixation brackets for cable wire.

10. No ground device. Anti-vandal, equipped by lock and key.

Technical specification:

Product code

përmasat

adapters

PRODHIME

Hyrje dalje

material

FODB-8A

210x195x55

8 + 2 SC

3, transit

Në - 3 të Max dia 17 mm,

Out - 8 të max dia 3 mm dhe 1 max dia 10 mm

ABS

Kutia dimensionet Fiber ndërprerjen janë 210x195x55, ajo që është mjaft e gjerë për fibra përshtatshme bending rreze. Të lehta dhe të këndshme në dukje, kuti ka mbrojtje forcën mekanike dhe mirëmbajtjen e lehtë. Siguron një të lehtë përdoruesit qasje ose të dhënat e qasjes bazuar në FTTH.

Jera offers most completed product range of passive optical network accessories, for construction of FTTX solution. Such accessories as: Optic Pigtails, Splice protection sleeves, Fiber Adapter, Fiber Optic Cord, Fiber Optic Closure, FTTH Drop clamps, lead clamps, band and buckles, tensioni clamps , etj

Analoge: GJS-X30, HTTB-X30, HTTB-x30B

Aplikacion:

The feeding optical fiber cable input in optical fiber box from the bottom. Feeder diameter should not exceed 17 mm. Then, branching drop wire or patch cords and pigtails cables connect with feeder cable by the SC fiber optical adaptors, or splice protection sleeves and managing from optical terminating box to the active or another Optical Network Unit.

Here you may find Everything You Ever Wanted To Know About Fiber Optics to have more knowledge.


Detail Product

Produkt Tags

  • Previous:
  • Next:

  • Related Products

    :

    WhatsApp Online Chat !