Strain përforcon PA-3000-Ne Jera kemi nisur një produkt të ri

ankorohen clmap PA-3000 (5)Ne Jera kemi përfunduar me produkt të ri e përdorur për tensionin e kabllit lart fibër optike, i quajtur PA-3000.

Ankorimin pirg PA-3000 është vetë-rregullimi, i projektuar për tension ADSS kabllo fibër optike në linjat ajrore telekomunikacionit.

Mengene ADSS Tensioni përbëhet nga wedges plastike vetë-rregullimi, i cili përforcon kabllo optike pa dëmshme. Gamë të gjerë të kapaciteteve të kapjes arkivuara nga lloje të ndryshme të wedges ADSS spirancë mengene.

Dorëzania çelik lejon instalimet e clamps në një kllapa pol apo grepa në zonat bregdetare.

Tensioni pirg ADSS PA-3000 dispozicion ose veçmas ose së bashku si asamble me kllapa kabllor ADSS FO dhe band çelik.

 

 


Ora Post: nëntor-25-2017

:

Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni avionit