OHL turnbuckle

Informacioni i produktit:

Turnbuckles instaluar me LP elektrike ose fiber optic cable  line to carry tension clamp or suspension clamps, helical guy grips.

Key features:

1. Turnbuckles janë bërë të nxehtë dip galvanizuar Steel, zhvilluar për t'u përdorur me grepa spirale, kllapa fiksohem, kllapa.

2. A mund të furnizohen me sy të mbyllur apo grepa të hapura, kanë një gjatësi rregullueshme dhe shumë e lehtë në tension linja LV ABC.

3. tërë asambleja Hardware LVABC kanë kaluar testet e tensionit, test tension.

 Specifikime teknike:

Kodi i produktit MBL, kN Peshë, kg
DIN 1480 M8 Hook-Eye 3.6 0,090
DIN 1480 M10 Hook-Eye 5.3 0,170
DIN 1480 M12 Hook-Eye 7 0,310
DIN 1480 M14 Hook-Eye 10 0,610
DIN 1480 M16 Hook-Eye 13 0,750
T-30-01 30 1.030

Detail Product

Produkt Tags
  • Paraardhëse
  • Next:

  • Related Products

    WhatsApp Online Chat!