Pajisje elektrike Shpërndarjes

sistemet elektrike Jera lidhjen janë zhvilluar për të përmirësuar besueshmërinë, performancën, duke kursyer kosto e të gjithë rrjetit të shpërndarjes së energjisë.

Jera ofron produkte të njëjta kabllo të cilat përshtaten me sisteme të ndryshme të ulët dhe të mesme të lidhjes tensionit në bazë të përçuesve të zhveshur apo izoluar, mbi tokë (lart) dhe aplikimet nëntokësore.

Gama e produkteve të shpërndarjes elektrike përfshin:

* Pajisje Low Voltage ABC cilat aplikohen në zgjidhje të tensionit të ulët të linjës ajrore për të ndryshme të tensionit të ulët ABC (Aerial Bundled kabllor).
* Medium and High voltage cable accessories which applied in Medium voltage overhead line solutions
Jera exports the solutions and confident product package to meet various requirements of customers: areas of usage, temperature, pollution, humidity and other climatic and geographic conditions, well performance and cost saving.

Një gamë të gjerë të aksesorëve LV ABC dhe pajisje tensionit të mesëm të tilla si lidhësit me bulona, ​​bulona lugs kabllor, sleeves riparimit, ankorimin dhe clamps pezullimit, pajisje pezullimin për linjat e TM, fole pranga clevis dhe të drejtë, clevis sy topin, clamps shërbimit për LV-ABC linjat, clamps airdac, lidhje izolimin ylli, lidhje pykë, lidhje zakon, lidhje crimping dhe lugs, shiritat çelik, kopset dhe mbrojtjen e pajisjeve, duke tërhequr pajisje për linjat e tensionit të ulët ABC, pajisje pol etj kënaqur plotësisht kërkesat e paketës së produktit të besueshme të tonë klientët.

Të gjithë ata janë testuar në bashkëpunim me kompanitë e energjisë elektrike, në mënyrë që të përmbushin kërkesat lokale dhe standardet kombëtare të klientëve tanë.

Çdo ditë ne jemi përmirësuar pajisje tanë për të arritur sfidat e reja të tregut global shpërndarjen elektrike.

:

WhatsApp Online Chat !