Mbulim Gjuhësh Cable dhe lugs

ulëta lidhëse e kabllo të tensionit (të tjera të quajtura mëngë kabllo) janë zhvilluar për shpërndarjen elektrike në linjat e energjisë e 1 kV. Linja Jera ka studiuar një shumëllojshmëri të madhe të lidhësit të tensionit të ulët, me kuvendet ndryshme dhe metodën e punës. Ne kemi zbatuar më të përshtatshme pajisje kabllo jointing për qëllim të ndërprerjes dhe lidhjes së linjave të transmetimit

Ne kemi gamë e mëposhtme të lidhësit kabllor dhe pajisje:

* Mbulim kreu Shear rrufe
* Pre-insulated sleeves
All the cable connectors are suitable for aluminum and copper conductors, of different sizes and different wiring structures like stranded conductor, solid, round.

Të lugs tensionit të ulët kabllo janë përdorur për përçuesit kabllo në linjat elektrike e 1 kV. Jera ka hulumtuar një gamë të gjerë të lugs kabllor, e shumë ndërtimeve dhe parimet e punës dhe zhvilluar më të përshtatshme për qëllimin e ndërprerjes dhe lidhjes së linjës transmetimit.

Ne kemi këto lloje të Lug kabllo:

* Lugs kabllor Shear kreu rrufe
* Pre-insulated lug
Cable lugs are suitable for Aluminum and Copper conductors, of different sizes and different wiring structures of conductor like stranded conductor, solid and round.

Madhësive më të zakonshme për qethje lugs kreu rrufe në qiell kabllore janë 10-240 mm2, për para-izoluar lugs kabllor janë 10 për 95 mm2. Këto karakteristika të na lejojë që të ju ofrojë gamën më të kompletuar produkt për gamë të gjerë apo kabllove.

Ne prodhojnë qethje lugs kabllor kokë nga forca të lartë, rezistent ndaj korrozioni materiale alumini.

:

WhatsApp Online Chat !