lugs bulona alumini

Linja Jera bashkë përshtatshëm., Ltd, është prodhuesi i lugs CLB kabllore për kabllot e energjisë dhe linjave ajrore.
Our mechanical bolted cable lugs (other called lugs connectors) were developed for electrical distribution on the power lines of 1-36 kV.

Bolted cable lugs are suitable for aluminum and copper and copper cables, of different sizes and different wiring structures like stranded conductor, solid, round, with cable conductor sizes 4 to 300 mm2.

Jera ka studiuar një shumëllojshmëri të madhe të ulët, të mesëm dhe të lartë nyje tensionit kabllo, dhe me kuvendet ndryshme dhe metodën e punës. Ne kemi zbatuar më të përshtatshme pajisje kabllo jointing për qëllim të ndërprerjes dhe lidhjes së linjave të transmetimit. Zona e përdorimit: mallrave, ndërtimit, metro, linjat hekurudhore, pushimeve elektrike kuti dhe kabinete, mbylljet kabllo nëntokësore.

Ne prodhojnë qethje lugs kabllor kokë nga forca të lartë, korrozioni materiale rezistente alumini, me kallaj plating. Zonat dyfishtë çift rrotullues të bulonave të aluminit të garantuar lidhje të sigurt elektrike për diametra të ndryshme të kabllove, si dhe mungesa e rezistencës kritike.
All the electrical cable lugs were tested according to national and EN 50483 test requirements.

Mirëpritur të na kontaktoni për më shumë hollësi, ne do të doja të ju ofrojnë gamë më të kompletuar produkt i mekanike lugs kabllor alumini.
We focus on client and aluminum cable lugs can be modified according to your requirements to make your electrical distribution connection more reliable.

:

WhatsApp Online Chat !