pajisje tokëzimi

pajisje tokëzimi është zhvilluar për të parandaluar sistemin e ulët kabllo të tensionit nga qark të shkurtër në shpërndarjen elektrike

Kjo pajisje ndihmon për të bërë të gjithë të tensionit të izoluar lart linja të ulët të jetë e qetë dhe të sigurtë.

Jera 'pajisje tokëzimi për LV-ABC përfshin:

* Përshtatës Tokëzimi
* izoluar Tokëzimi kllapa
* xixëve rritje
gjitha lidhësit në përputhje me standardet NFC 33020, CENELEC 50483 4 klasit 1.

Mund të furnizohen me lidhës izoluar mprehtë (IPC)

Të gjitha pajisjet e kaluar tensionit të përballojë teste nënujore vaske, përvojë operacion me temperatura që variojnë nga -60 ° C deri në +60 ° C testit, temperatura provë çiklizmit, korrozioni provë rezistencës etj materialet për izolim janë bërë të motit dhe UV polimer rezistente.

WhatsApp Online Chat!