LV ABC End Cap

Tension të ulët ABC fund kabllor kapele janë zhvilluar për të parandaluar tensionin e sistemit ulët dirigjent kabllor nga qark të shkurtër në përputhje elektrike të shpërndarjes
LV End kapak thjesht shtyn mbi përçuesve izoluar gjatë instalimit të kabllit.
Zona Aplikimi i TU fund kabllo kapak është i izoluar kabllot neutrale nga 4 deri në 150 m².
Polimerike cap fund është një zgjidhje e sigurt për dirigjentët ajrore bundled, izolimin garanci të kontaktit. Caps janë shumë të qëndrueshme dhe të lehtë për instalim.
Kjo ulët fund tensionit kapak në përputhje me standardet NFC 33 041, CENELEC EN 50483-4.
Kuvendet tension të ulët ABC kaluar testin plakjes temperatura uv, test tension dielectrical nënujore.

WhatsApp Online Chat!