clamps shërbimit

clamps shërbimit janë zhvilluar për të ankoruar kabllot shërbimit të përçuesve ajrore bundled, në linjat e izoluar të tensionit të ulët lart.

Këto pajisje LV ABC janë të zbatueshme për këto kabllot LV-ABC:

* Linjat LV-ABC me izoluar neutral dërguarin
linjat * LV-ABC me zhveshur neutral dërguarin
linjat e vetë-mbështetjen LV-ABC-ja e 4 ose 2 izoluar përçuesve alumini
clamps Tension janë të dizajnuara për të ankoruar linjat e shërbimit izoluar me 2 ose 4 përçues. Gjithashtu, mund të përdoret me kabllo në formë të rrumbullakët, 1 dirigjent. Forca mekanike e shërbimit pirg tendosje është e mjaftueshme për të mbajtur kabllot shërbimit ajrore në pozicionin e ngushtë forcë, e cila nuk lejon kabllor të kaloj nga montim kabllor. Kjo sigurohet nga wedges e mengene dhe zakonisht kjo tensionit të ulët pajisje ABC janë quajtur si clamps shërbimit tipit pykë.

clamps shërbimit LV janë bërë të

· Plastike Moti dhe UV tekstil me fije qelqi rezistent përforcuar

· Stainless ose hallkë galvanizuar

Frekuentues i lejon instalimet e clamps në kllapa e LV ABC. LV ABC clamps shërbimit dhe LV kllapa ABC dhe grepa janë në dispozicion ose veçmas ose së bashku si kuvend. Të gjitha kuvendet kaluar testet elastik, përvojë operacion me temperatura që variojnë nga -60 ° C deri në +60 ° C testit, temperatura provë çiklizmit, provë plakje, korrozioni provë rezistencës etj

Kjo pajisje tensionit të ulët në përputhje me standardet NFC 33 042, CENELEC EN 50483-2.

Aplikacion:

Të clamps shërbimit tip pykë janë të vetë-rregullimi. Gjatë mjet instalimit të lirë të tërheqë pirg tendosje në rrjedhën e sipërme të pol, për elastik kabllo ajrore bundled. Masa distancën e nevojshëm dhe të fillojnë për të humbur tensionin e kabllove, le wedges mengene të ankorohen kabllon brenda me gradë.

WhatsApp Online Chat!