pranga spirancë

pranga spirancë është metali U-formë siguruar me një clevis (vidë) pin ose gjuhëzës nëpër hapjes

lloji Pin aplikimi varet nga fusha e përdorimit, mund të përfundojë si pin vidë ose pin rrufe në qiell.

Vidë pranga pin spirancë mund të përdoret në aplikimet bujqësore, industriale dhe detare.

Formën pin vidë lejon asamble më e lehtë, ndërsa pin rrufe lejon zhbllokimin kur periudha më të qëndrueshme të përdorimit të pranga është e nevojshme.

:

Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Kupën

WhatsApp Online Chat !