Pistol tendosje clamps

High pezullimi pirg tensionit është zhvilluar për të mbështetur dirigjent dhe izolatorëve në linjat e transmetimit të sipërm. Për të lidhur kabllo të energjisë me izolant.

Kjo hardware linja të energjisë është përdorur me AAAC, ACSS, ACSR, lloje të zhveshur dhe të mbuluara të përçuesve transmetimit.

Të clamps mbështetëse nuk janë vetëm për linjat elektrike të tensionit të lartë të transmetimit, por edhe ata janë përdorur me kabllot e fibrave optike (OPGW - telat Optical Ground) dhe ADSS (gjithë-dielektrike vetë-mbështetës), përfshijnë shufra preformed. Ky informacion është treguar në fushën e shpërndarjes fibra optike të faqes tonë të internetit.

Të clamps pezullim mbrojtur kabllo kur ngarkesa e instalimit, të kontrolluar lëvizjen e pozitës së dirigjentit kundër erës me luhatje, dridhje, dhe për të zvogëluar stresin elektrike. Lirimin e ngarkesës të përcaktuar është e kontrolluar nga kthetrat axial, të cilat mund të rregullohen pikërisht për të përballojë forcën e kërkuar të kabllos elektrike të tensionit të lartë ajrore.

Kuvendi Pezullimi tensionit të lartë mund të ofrohet me sy fole, pol clevis montim, u-clevis, fole sipas kërkesës së klientit.

Mengene Pezullimi përdorur ku ngarkesa e madhe dinamike mund të ndodhë. Trouble dizajn proofed, dhe elemente të larta forca të zvogëlojë rrezikun e dëmtimit linjës ajrore të energjisë.

clamps pezullimin tensionit të lartë janë bërë të

* Dip hot galvanizuar vdesin hekuri casted
* high strength corrosion resistant aluminum alloys
The clip is made of aluminum alloy or ductile iron.

Hardware - hot dip galvanizuar Steel

pajisje pezullim tensionit të lartë kaluar rezistenca korrozioni, çiklizmit temperaturës dhe teste plakjes.

:

WhatsApp Online Chat !