pajisje polimer izolant

Jera ka hulumtuar një gamë të gjerë pajisje për polimer dhe përbërë izolatorëve, të përdorura në tension të mesëm dhe të linjave të tensionit të lartë. Për të gjitha pajisje për linjës ajrore të transmetimit me Mbuluar Dirigjent Sistemit TM (10-36KV) ose AAAC, ACSR, sistemet kabllore ACSS me tensionit 10-35kV, një nga vendimet më të rëndësishme përfshin në përzgjedhjen e hardware e duhur string për të korrespondojnë me kërkesat e load tension, dimensionet dhe kohëzgjatjen e përdorimit nën plakjes elektrike.
Composite polimer fund izolant përshtatshëm dhe të tjera lloje të izolant përshtatshëm janë bërë nga materiale të kualitetit të lartë, me e duhur galvanizim nxehtë dip dhe dimensione të plotësuar gamën teli të kërkesës gjatë ndërtimit të linjës me AAAC, sistemet kabllore ACSR, ACSS me tension 10-35kV, e cila eliminon rrezikun e dështimit të linjës transmetimit të energjisë elektrike nga lëvizja e erës, vibracionet.
Tipik polimer pajisje izolant sistem është aplikuar, duke përdorur sy përshtatshëm, fole përshtatshëm, përshtatshëm Ball, clevis përshtatshëm, shufra përshtatshëm, Y-clevis, U-bulon. Tërë asambleja e lidhjes përshtatshëm kaluar çiklizmit temperaturës dhe teste plakje, korrozioni testin e rezistencës, test tension. Jera linjë garantoj se jonë pin polimer fund izolant i përshtatshëm i plotësojnë kërkesat teknike ndërkombëtare.
shumëllojshmëri Jera produktit e pajisje të tensionit të lartë dhe pajisje të linjës pushteti është zgjeruar vazhdimisht. Ne të përqëndrohet në zgjidhje të plotë për klientët tanë.

:

Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Truck