U-bolts

U-rrufe në qiell është zhvilluar si pjesë e hardware pol linjë.

Kjo hardware linja e pushtetit është hardware deadend, mund të përdoret me clamps pezullimit, sy topin, lidhin pjatë të vetme, u-clevis, sy clevis në instalimin (OPGW - telat Optical Ground) dhe ADSS (gjithë-dielektrike vetë-mbështetës), AAAC, ACSS, ACSR, llojet e zhveshur dhe e mbuluar e përçuesve transmetimit.

Gjithashtu U Bolts janë përdorur si clip litar teli me pjesë casted, në mënyrë që të fikso dirigjent apo litar brenda saj, duke shtrënguar arra.

Ata lloj i instalimit shpesh përfshin mbërthen preformed djalë. Ky informacion është treguar spiral pajisje linjë sipërfaqe prej faqen tonë të internetit.

Këto pajisje kaluar çiklizmit temperaturës dhe teste plakje, provë rezistenca korrozioni, testin tension në kuvendin me pol përshtatshme linjë hardware

Elementet Lartë Forca të reduktuar rrezikun e kabllit rrëshqitje ose dëmtime të tjera gjatë periudhës së operimit të linjës energjisë lart. Të përballojë për të ndërtuar strukturën sigurt dhe probleme proofed montimi i kabllit të tensionit të lartë në linjat e transmetimit të sipërm.

:

WhatsApp Online Chat !