përbashkët universale

përbashkët universale është një pjesë zinxhir të pajisjeve pol linjë.

Përdoret me rrufe në qiell dhe -U Bolt, lidhin pjatë të vetme, sy topin, sy fole kur OPGW, ADSS, AAAC, ACSS, përçuesve ACSR transmetimit duke u instaluar.

Tërë asambleja e pol hardware kaluar çiklizmit temperaturës dhe testet plakjes, provë rezistenca korrozioni, provë tensioni

:

WhatsApp Online Chat !