Pykë clamps deadend

Kabllo të tensionit të lartë pykë clamps deadend përdorin për të ankoruar për elektrike kabllo izoluar përcjellësve të vdekur-duke i dhënë fund
karakteristika kryesore:

1. clamps Tension mbajë forcën e kërkuar të kabllos elektrike të tensionit të lartë ajrore.

2. pajisur me lidhës mprehtë izolimin, e cila eleminuar ngjarjet e qark të shkurtër.

4. Tension pirg ka probleme proofed, i cili zvogëlon rrezikun e dëmtimit për shkak të lëvizjes së erës dhe vibrimeve.

5. pirg Tension zvogëlimin e stresit elektrike.

6. Në përputhje me një të thyer dështuar minimale ngarkesës (MBFL) e kabllo, e cila duhet të mbajë në burim për deri 95% të ngarkesës thyer e saj.

7. clamps Strain janë bërë të

Rezistente korrozioni trupi aliazh alumini
Frost, e nxehtë dhe UV-rrezet rezistente plastike
çeliku e galvanizuar këllëf
dorëzani Stainless steel

Analogët: DN-35 RPI, DN-70 RPI, DN-120 RPI, SO255

linjës ajrore clamps tensionit të mesëm Jera së tensionit të kishte kaluar testin kyçe të tilla na: testi temperatura UV plakjes, plakjes teste korrozioni, fundit të testuar fuqinë elastik.

Mirëpritur të na kontaktoni që të ketë më shumë detaje rreth clamps spirancë kabllor.

Jera ofron gamë më të kompletuar produkt i pajisje elektrike për linjat ajrore LP.

WhatsApp Online Chat!