Fiber Optic Pajisje Shpërndarjes

komponentëve fibra optike Jera u zhvilluar për të përmirësuar punën, seriozitetin, duke kursyer kosto dhe mirëmbajtjen e të gjithë rrjetit të komunikimit.

Linja Jera ofron gamë të gjerë të produkteve të komunikimit të teknologjive moderne fibra optike të cilat aplikohen me kuvendet e ndryshme kabllo fibra optike, si të gjithë-dielektrike kabllot vetë-mbështetës (ADSS), fibër optike, nonconductive, zgjohet (OFNR), fibër optike, përçueshëm (Ofc ), fibra optike, nonconductive (ofn), Fiber kabllo optike me çelik ose FRP dërguarin (figura-8 kabllo optike), kabllot Drop.

We successfully integrated our optical fiber components and solutions in integrated data network and data centers; FTTx, FTTH, FTTB solutions; EPON, GPON, BPON projects; GSM, WiFi international telecommunication (telecom) projects.

Gama e produkteve për shpërndarje fibra optike përfshin:

* Rrjetit optik pasiv (PON) komponentët
* Fiber Optic cable accessories

Ne furnizimin e klientëve tanë me fibra të sigurt paketë produktit optike për të përmbushur kërkesat e ndryshme dhe pritjet me produkte të kualitetit të dorëzuar në kohë dhe të çmimeve të drejtë.

Një gamë e gjerë e rrjetit optik pasiv (PON) komponentët dhe aksesorët fibra kabllorë optike të tilla si fibër optike ngjitur mbylljen (FOSC), Box Fiber Shpërndarjes (FDB), kornizë optike Shpërndarjes (ODF), pikat e shpërndarjes optike (ZPD), bazat Shpërndarjes optike , Face Plate, Fiber Optic Patch litarët, fibra optike Pigtails, Fiber Adapter Optic, Fiber Optic Connector, PLC Splitters, Mbrojtja Sleeves, Fiber Optic kabllor Tension ose ankorimin clamps, clamps pezullimi, rënie pirg tela, kllapa fibra pol optike, bulonave, pranga , turnbuckles dhe pajisje të tjera dhe kuvendet kabllo. Të gjitha varg do të kënaqë plotësisht kërkesat e klientëve tanë gjatë ndërtimit të rrjetit kabllor fibra optike.

Të gjithë ata janë testuar në përputhje me standardet kombëtare.

Disa nga produktet që ju janë shitur mund të jenë të ndryshme për tonat, por ne jemi të gatshëm për të përmirësuar gamën tonë të aksesorëve fibra kabllorë optike ose të fillojë modele të reja (OEM) sipas kërkesës tuaj dhe mjedisin e tregut.

:

WhatsApp Online Chat !