Spirancë dhe suspensionit kllapa

pezullimin dhe tensioni Kllapa janë projektuar për të ankoruar ose suspendojë e ADSS, OFNR, figura-8, FTTX, kabllo të vdekur-fund tensionit apo pezullim clamps. Përveç kësaj, përdoret për mbylljet me fibra optike (FOSC) si ruajtje për pantallona të gjera kabllore, të cilat paraqiten gjatë ndërtimit të

rrjetin e telekomunikacionit në linjat ajrore me ADSS, FTTH, rënie kabllot tela.

Jera Gama e produkteve të kllapa për instalimin e kabllit telekomunikacionit përfshin kllapa ankorimin, kllapa pezullimit, C-grepa, grepa barazim FTTH, grepa kënd, kllapa pol, grepa SS, ruajtjen cable xhoko dhe bie dëshira të ndryshme.

Kllapa mund të jetë e bashkangjitur me lehtësi në ndërtimin, fillesë apo polet me vida të veçanta, bulonave ose band çelik inox me kopset. rrip çeliku inox dhe kopset janë në dispozicion në Jera banding zonën WEB-së.

Ne ofrojmë klientëve tanë me spirancë dhe pezullimit kuvendeve, të cilat janë testuar me të vdekur-fund të kabllove të sheshtë dhe të rrumbullakët të aplikuara në të vdekur-fund, rrugët me dy të vdekur-duke i dhënë fund dhe kënde të ndryshme.

kllapa dhe grepa Jera-së janë bërë nga materiale çeliku, alumini, materialet e çelik inox, ajo merr dhuratë rezistencë të lartë korrozioni dhe periudhë të gjatë përdorimit. Përvoja Operacioni me temperatura që variojnë nga -60 ° C deri në +60 ° C.

:

Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Truck