Anchor clamps për figurën-8 kabllove

clamps Tension projektuar për të ankoruar figura-8 fibra kabllorë optike të diametra të ndryshme, dhe lloje të dërguarve. Të gjitha clamps janë të vetë-rregullimi. forcën e nevojshme mekanike dhe pirg i kabllit arritur nga wedges dhe trupi konike të mengene.

Të gjitha të tensionit lart Jera e fibrave optike clamps për llojin 8 kabllo të ndarë në 2 grupe, varet nga lloji dërguarin

* Ankorimi clamps për figurën-8 kabllove me të dërguarin e çelikut
* Ankorimi clamps për figurën-8 kabllove me të dërguarin dielektrike
Çdo lloj messenger kërkojnë specifikuar wedges llojin dhe materiale të trupit. Zakonisht për FRP, Kevlar messenger ne përdorim wedges plastike dhe trupin e mengene, ndërsa për të dërguarin metalike ne përdorim dhëmbët Zink dhe materiale të trupit alumini. Në përgjithësi, kabllo optik me të dërguarin e çelikut kërkojnë ngarkesën më të lartë mekanike, dhe kjo siguroi tërësisht nga materiale të lartë forcë alumini që aplikohen në clamps spirancë. Fleksibël kusht çelik inox është tipike.

clamps tona pykë tensioni nuk i prerë xhaketa kabllor dhe garantojnë periudhën e gjatë të përdorimit.

Këto fibra optike kabllo pajisje mund të aplikohet në të vdekur-fund, me dy të vdekur, duke i dhënë fund, ose të dyfishtë rrugëve ankorimin kabllo.

ADSS clamps spirancë janë bërë të

* Flexible kusht çelik
* qelqi fibër përforcuar, UV trup rezistente plastike dhe wedges

Dorëzania çelik lejon instalimet e clamps në kllapa pol, grepa.

Të gjitha kuvendet kaluar testet elastik, përvojë operacion me temperatura që variojnë nga -60 ° C deri në +60 ° C testit, temperatura provë çiklizmit, provë plakje, korrozioni provë rezistencës etj

:

Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Star