Pezullimi clamps për figurën-8 kabllove

Pezullimi ose mbështetje pirg për figura-8 kabllo mund të jetë i instaluar në përfshin të shkurtër në polet e ndërmjetme.

Pas pajisje pezullimin fibër optike janë bërë prej plastike rezistente UV, pllaka çeliku e galvanizuar dhe hardware. Kjo i lejon shumë e lehtë në instalimin e kabllove fibër optike dhe bashkangjitur në shtyllë (beton, druri, metali) me grep pezullimin ose rrip çeliku inox.

Lajmëtari i fibër optike figura-8 kabllo është bërë e materialeve të ndryshme: çeliku, FRP, Kevlar, AAC. Madhësive të kabllove optike dërguarve mund të jenë të ndryshme. Megjithatë, pavarësisht nga kjo, dizajni unik i fibër optike kabllo pezullimit pirg të lejojë përdorimin model të vetëm në vend të variante. Kjo arrihet nga dy outers zakon e pjesëve plastike të accessory, kjo të sigurojë përdorimin me grep ose band çelik gjatë instalimit pol.

rrugë fibër optike kabllo mund të jetë i drejtë ose të kthyer, me kënde deri në 25.

Pjatë metalike e pirg lejon instalimin e mengene në shtyllë duke përdorur band çelik dhe goditje duhan i dredhur ose kllapa. Kllapat, grepa dhe lidhëse janë në dispozicion ose veçmas ose së bashku si kuvendin me pirg pezullimit.

Të gjitha kuvendet kaluar testet elastik, eksperienca operacioni me temperatura që variojnë nga - 60 ° C deri në +60 ° C provë, temperatura provë çiklizmit, provë plakje, korrozioni provë rezistencës etj

:

Enquiry TANI
  • * CAPTCHA: Ju lutemi zgjidhni Key